Thursday, May 12, 2011

Lagu Tema Iman Muda Musim Ke 2

Sementara dok menunggu client dok buat testing tiba2 teringat lak pasal lagu ni.. Dah lama dah nak cari tapi asyik postpone jek. Di kesempatan yang ada ini boleh la start googleling.. X smpai 5 minit dah jupa pun lagu tu.. hehehe.. Mawi Feat Akhil Hayy - Hambamu..
Kat bawah ni lirik dia.. boleh la start karaoke lepas ni.. hehehehe

Mawi Feat Akhil Hayy - Hambamu

Kearah satu perjalanan
Dalam sebuah kehidupan
Demi untuk mengecapi
Hasrat murni di dalam hati

Usaha dengan doa itu,
Masanya akan tiba
Dengan restu Ilahi
Kelak pasti akan di temui

Suluhkan cahaya hati di terang
Tunjukkan jalan
Seandainya hilang
Tegakkan perjalanan

Yang bakal di tempuh
Tegakkan semangat bila runtuh
Setibanya disisimu ku berserah
Terimalah aku
Hambamu Allah

Sekiranya takdir menguji
Cekalkan hasrat dihati
Semoga kesusahan bisa
Mengejar erti terus azam

Habis menaip pukul 5:47 AM 12/05/2011....
Lambat lagi ke habis testing nih?
Ngantuk sudah!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...