Thursday, March 29, 2012

Segalanya selamat..

Lama aku x update blog. Busy lepas kawin hari tu. Maklum la cuti lama. (Cuti 10 hr je pun.. Honey moon pun x sempat.. Lama ke?) Keje bertimbun-timbun. Sebelum inai kat jari ni hilang. Nak juga update blog time jari tengah berinai ni.. Hehehe..

Syukur alhamdulillah.. Semuanya selamat. Berjalan seperti yang di rancangkan.. Walaupun pada mula2 nya agak kelam kabut. Apa x kelam-kabutnya, nak akad nikah 14hb 3 2012, borang nikah tu 13hb baru hantar kat Pejabat Majlis Agama Islam Kedah. Nasib baik ada ustaz yang nak cop borang kami tu.. Kalau x, kenduri dulu la gamaknya baru nikah.. Hehehehe

14hb March 2012 5:54PM

Aku sah bergelar isteri dengan hanya sekali lafaz..



15hb March 2012

Hari kenduri kat rumah aku..



18hb March 2012

Majlis kenduri kat rumah kakak suami aku. Dia dah xde mak ayah, Kakak dia dengan besar hati nak adakan kenduri belah dorg kat rumah dia..



Sekian untuk kali ni.. Belum puas lagi ni upload gambar.. bnyak lagi gambar.. tunggu lain kali..

Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis kami ni.. Mak ngan Ayah, Tok Imam masjid batu simpor, Tok ngan Wan, Pak Cik ngan Mak Cik, Pak Lang ngan Mak Lang, Tok su, Tok ngah, Orang2 kampung simpor besar tikam batu, Abg En & Kak Ita, Kak Zaini ngan Abg Leh, Yasmin Arabella, Nazri, Nurul, Fiq, Iera, Kecil, Kak Ngah, Mizi, Udin, Nabil, Naim, Lala, Balqis Butik Chenta Bridal House.. Kalau ada sesapa yang x di sebut di sini jangan marah ek... Yang baik tu datangnya dari Allah S.W.T yang kurang tu datang dari diri ini sendiri..

Doakan kami bahagia selalu k..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...