Saturday, June 23, 2012

Posting hari minggu

Dah lama aku x post pape entry. Bukannya xde idea. Tapi xde masa. Busy gile la skrg.. Adoi.. Career women katakan.. Kadang2 terasa alangkah bestnya kalau boleh dok goyang kaki je kat rumah kan? Tapi kalau keje goyang kaki je macamana ngan hutang kete, rumah ngan ptptn aku? Xkan nak harapkan husband aku sorg je yang kerja? Sian dia... Bape la sangat gaji dia tu...

Hari ni patutnya aku kena keje. Dah 2 minggu keje weekend ni.Tapi... Hr ni X pi pun.. Rasa cam nak rehat kat rumah je la. Membasuh ngan mengemas. Lagipun xbape nak larat skrg..

Mungkin sebab morning sickness ni kot.. Apa2 je yang aku makan sume x boleh nak masuk.. Asyik nak kuar balik je.. Nasib baik la ada 100+. Boleh gak jadi sumber tenaga ke-dua..

Dah bape minggu yer kandungan aku ni?
Dah 9 minggu agaknya.. Hehehhe... Seronok!

Minggu lepas, husband ada ambik cuti teman aku p buat check up kat klinik kerajaan.
Lama gile kena tunggu.. Nasib baik la aku dapat seorang husband yang sangat penyabar..
Dari pukul 9 pagi sampai tengah hari baru siap.
Nurse tu cakap first datang memang lama.
Yeke?
Ntah la..
Aku dah pun dapat buku pink untuk baby aku ni..
Excitednya...
Next appointment 16/7/2012 ni pulak..
Hehehe
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...