Monday, October 29, 2012

Makin dekat makin bermasalah

Hari ni ada checkup lagi.. Minggu ni my baby dah 27 minggu lebih dah. Minggu depan dah masuk 7 bulan. Kejap je kan. Pejam celik pejam celik.Hari ni aku check up kat Klinik Ibu dan Anak Kuala Sungai Baru, Melaka.

Result check up x berapa nak cantik. Darah masih x cukup ok. Air kencing pun x ok. Ada gula. So, pelekat kat buku yang original warna putih tu dah jadi warna hijau. Nurse cakap aku ni ada risiko sket la time nak bersalin nnt..

Macam2 betul masalah sekarang. 2 Minggu lepas aku ada buat check up kat Hospital Ampang lepas berlaku sedikit pendarahan. Bila scan dia nmpak placenta aku tu kat bawah. Atau dorg lebih familiar ngan term "Low Lying Placenta"..

Aku risau klu aku ni x boleh nak bersalin mcm org biasa.. Paling menakutkan klu anak aku nnt di lahirkan pra-matang.. Atau yang paling paling menakutkan.... kalau boleh aku xnak fikir...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...