Thursday, November 8, 2012

www..monster.com.my

Sebelum ni aku x pernah pun tengok website ni walaupun aku ada dengar pasal dia.
Web untuk orang cari keje.
Mungkin sebab sebelum ni aku x berminat nak cari keje kot.
Baru semalam aku register kat web ni.
Hari ni aku dah dapat 5 call untuk offer aku kerja.
Tapi tu la.. aku terpaksa tolak sebab aku cari kerja kat Melaka je..

Rasanya aku dah letak dah Prefered location: Melaka.
So, kepada sesapa yang nak amik aku bekerja tu make sure area Melaka je k..
Aku x kisah gaji bape pun.. kurang dari gaji aku sekarang pun xpe.. Tp xnak la kurang bnyak

sgt. Hehehehe.. TAPI.. Asalkan kat Melaka.. Hehehe.. Ayat cam demand la plak! KuiKuikui..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...