Monday, April 1, 2013

Lagi - lagi MARALINER...

Baru - baru ni aku ada buat entry pasal MARALINER.
Cite pasal aku buat transaction untuk beli tiket, duit dah deduct dari akaun tapi dia kata transaction x success. Dia kata duit akan refund 2 hari bekerja tapi bila aku check akaun. Petang tu diorg dah refund balik pun.

So, aku pun xteragak-agak la nak try beli tiket lagi sekali sebab aku rasa kalau kita beli secara online ni lebih mudah dan senang. xyah nak bersesak-sesak ngan beratur panjang kat kaunter dah.. Hehehe..
Aku pun try la beli sekali lagi... Alhamdulillah.. Success!

Untuk minggu depan pun aku dah siap beli tiket.. Heheheh..


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...