Thursday, September 12, 2013

#1 Review Saya Blogger Baru 2013! - AMIRARAMORA


Assalamualaikum w.b.t kepada pembaca blog sekalian.

Seperti di janjikan akak akan review mana-mana blog yang join segmen akak ni Saya Blogger Baru 2013!
Tarikh tutup segmen 31/12/2013. Jadi, sesapa nak join. Masih boleh join yer.. Sangat di alu-alukan penyertaan anda ^^

Blog pertama yang akak nak review ialah:-


First time melawat blog ni akak tertarik kat gambar gadis kat atas tu. Kawaii ney! Nampak macam gambar manga. Ingatkan pemilik blog ni sukakan manga. Rupanya tidak. Gambar background blog ni pink + purple + putih. Memang bersih. Tapi tulisan tu nampak cam kurang clear sket. Blogger  ni suka join segmen dan contest dan banyak juga share cerita personal kat blog. Jumlah follower 50 orang dan last entry update pada Jumaat 30 August 2013. 

Kita berkenalan dengan pemilik ni plak yer. Pemilik blog ni bernama Nur Amira Natasya Binti Ismail. Gadis berusia 20 tahun dan sedang menyambung pengajian di peringkat Diploma In Teaching English As Second Language (TESL) di Kolej Polytech Mara KL. Mesti cakap English cair nih. Kalau tak mana boleh amik course ni. Orang Alor Setar, Kedah. Hehehe.. Sama la kita, Akak pun orang Kedah gak.. Kat Sungai Petani. Keje je kat KL. 


Itu je lah hasil review akak.. Jom kita support blogger ni yer..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...