Friday, August 30, 2013

Saya Blogger Baru 2013!


Oklah.. direct to the point.
Akak nak buat segmen untuk blogger-blogger baru jer.. 
Syaratnya.. follower mestilah kurang dari 100 baru boleh join segmen ni.. 
Kalau yang dah lebih 100 tu xyah la yer.. 
Kita bagi peluang kepada yang baru nak naik ni je k..

Ada hadiah x?
Isk.. Sapa la yang tnya tu.. Asyik nak hadiah jer.. 
Mentang-mentang la segmen akak buat sebelum ni ada hadiah.. Asyik nak hadiah jer..
Buat masa ni hadiah xde lagi yer.. Xde orang nak sponsor lagi.. Huhuhu

Ala.. Habis tu x best la join.. Kalau xde hadiah.. 
Jangan risau.. Kalau join segmen ni.. Akak akan review blog anda-anda semua k.
Kalau sebelum ni segmen akak ada cabutan untuk sapa yang dapat hadiah.
Kali ni x yer..

Sapa yang join AKAK PASTI AKAN REVIEW blog mereka. (Insyaallah, kalau panjang umur) 


Segmen bermula dari 30/8/2013 hingga 31/12/2013

Kepada yang berminat nak join.. Sila follow blog akak sebagai tanda sokongan dan letakkan banner atas tu kat blog anda dengan tajuk entry "Saya Blogger Baru 2013!".
Comment kat bawah untuk letak link entry sebagai rujukkan untuk akak melawat blog anda. ^^

Siap!! 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...