Sunday, May 20, 2012

Hafiz AF Menang Astro Mania?

Kecewa betul x sempat nak tengok MANIA kat Astro semalam. Semalam aku balik Melaka.. Biasa la kalau balik Melaka memang busy punya. Macam2 xtvt. Hehehe.. Terlupa terus aku pasal MANIA. Kalau teringat mungkin boleh ajak laki p tengok kat kedai. Sebab kat rumah kitaorg xde Astro.. Tapi... Semalam ada Siaran Langsung Piala FA gak kan? Mesti xde chance nya klu aku nak tgk pun..

So, Pagi ni.. sampai je opis terus la selak2 MANIA ni kat facebook.. Nampaknya Hafiz yang menang ek..
Xbape nak percaya nih.. Tapi terpaksa percaya gak la sebab sumber yang aku baca tu memang x boleh di sangkal lagi.. Hehehe

Bukak lagi blog.. Ramai yang pakat cite psal Hafiz... Ok ke Hafiz yang menang?
Sebab, aku target Jaclyn Victor yang menang. Lagi pun aku memang sokong Jaclyn Victor. Sejak mula2 dia masuk Malaysian Idol pun aku dah minat kat dia.

Kawan2 aku ramai yang cakap Stacy akan menag. Sebabnya? Dia cakap Stacy org Sabah. Orang Sabah rajin mengundi. Sebab tu la Ebi yang suara tah pape tu boleh bertahan.. Aku memang meluat gile kat Ebi.. (Ntah apa la dosa dia kat aku smpai aku benci dia kan?)

Apa pun.. Tahniah kat Hafiz sebab menang. Hafiz pun aku minat gak. Hehehe






Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...