Thursday, July 2, 2015

Q-Face Izinkanlah..


Keja banyak nak buat ni.. Nak edit gambar Katalog Sophie untuk promote. Rasa macam malas plak nak buat keje editting ni. Sambil2 google & dok melayan lagu lama2 (era 90'an). Tiba2 teringat kat satu lagu ni.. Q-Face Izinkanlah. Dengar lagu ni masa tengok rancangan Awie 'Tunggu Sekejap.'
X puas plak bila dengar sekali je.. Dah lama nak cari lagu tu.. Hari ni baru sempat..

Search kat dalam 4shared. Jumpa! Igtkan lagu lama2 ni susah nak cari.. Sapa nak p download sendiri la kat 4shared yer. Taip je Q-face. NNt jumpa la tu..

Bila dah ada lagu mesti kena ada lirik.. btl x? Hahaha..
Jom kita layan...

Q-Face Izinkanlah

Bila berlabuh tabir malam indah
Cakerawala pun turut melambai gundah
Pecah duka berganti
Rasa merindu kepadamu

Telah lama diriku dalam leka
Cuba menyintaimu sepenuh jiwa
Sedangkan itu satu
Kewajipanku terhadapmu

Indah mahligai yang menanti
Semakin jauh di jangkauan
Dapatkah aku pulang
Berjiwa suci
Bagai kekasih... dinanti

Masihkah diri ini
Ada ruang beradu
Dalam mahligai
Sedangkan diri
Telah tercemar
Debu dunia

Izinkanlah diriku... izinkan aku
Dekat denganmu kasih... dekat denganmu
Izinkanlah diri... kekasih sejati
Dekat denganmu kasih... kasih...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...