Wednesday, January 25, 2012

MENGHITUNG HARI #7 - Budget Oh Budget

Dah lama aku x buat check list kawin aku kan?
House mate aku pun dah start dok tnya.. Apa persiapan yang aku dah buat sekarang. Maklum la.. Dah tinggal bape hari je lagi nak sambut hari bahagia aku.. Mak aku siap call. Dia cakap mak cik aku sorang kat kampung tu siap dok berkira2 hari lagi.. Diorang pulak yang susah hati kan?
Aku relax je.. Hahaha


Aku relax ke? Dalam hati sapa yang tahu kan? Nampak je relax. Tapi dalam hati ni.. Tuhan je yang tahu... 


Di kesempatan aku balik kampung hari tu.. Sempat gak la aku settlekan apa yang patut... 


Aku pergi satu butik pengantin tu.. Aku dah bayar booking fee untuk suruh diorg hias meja makan + bilik tido + baju pengantin + dulang. Aku p sana sebab aku nak p try baju pengantin la. Baju pengantin x boleh try online. Yer dak? Klu boleh try online senang la.. Sok seh sok seh.. Untuk Pakej tu aku dapat harga RM640.

On the way balik rumah, singgah jap 1 kedai perabot tu. Kitaorg rembat tilam + tikar getah.. Tilam = RM370. Tikar getah RM170

Jumlah sebelum ini :- RM 178.70 +
                                                640.00
                                                370.00
                                                170.00

Jumlah setakat ini :- RM 1358.70
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...