Sunday, February 17, 2013

Wanna Ali - Lepaskan lah


First time dengar lagu "Lepaskan lah" dah beberapa bulan lepas. Tapi xtau la plak pemilik suara lagu ni. Pastu hari tu tengok Muzik - Muzik ada mainkan video clip lagu ni.. Masa tu lah baru tau penyanyi lagu ni..
Best suara dia. Liuk lentok lagu nak macam orang Indonesia.

Lirik lagu: Lepaskan lah

Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu, cerita itu
Makan minum ku dah tak terjga
Asyik memikirkan tentang kamu
Mungkinkah benar mengapa ku tidak menyedari

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya
Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu, cerita itu

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari
Yang kita pasti ada masalah
Lepasknlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah, dengannya

Boleh tengok video di you tube: http://www.youtube.com/watch?v=0FY90bh1Wqc

Oleh sebab nak tahu lebih lanjut pasal dia ni aku pun buat la sedikit research psal dia.

Ni la serba sikit pasal dia.

Nama Penuh: Nor Syazwana Mohd. Ali
Umur: 15 tahun
Cita-cita: Doktor
Minat: Menyanyi dan berlakon
Sekolah: Sekolah Sri KDU, Kota Damansara, Selangor
Filem: Aku Ada, Kau Ada, Tokan
Single: Lepaskan
Penyanyi Idola: Adele, Lenka, Taylor Swift dan Amy Winehouse

Pencapaian: Calon awal kategori Penyanyi Wanita Baru Paling Popular dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH2012)

Baca: http://www.buzzera.net/2012/12/biodata-profil-wanna-ali.html#ixzz2L8zFpWsg


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...