Wednesday, August 28, 2013

Hari ini dalam sejarah. Setelah 5 tahun berblog.


Salam semua.

Kalau masuk bulan Ogos ni mesti ramai yang bukak balik buku sejarah. Cari balik cerita macamana Tanah Melayu mendapat kemerdekaan dari British. Hehehehe.. Akak xnak pun cite pasal sejarah kemerdekaan kita. Tengah mengenangkan nasib blog akak ni..

Akak start blogging tahun 2008. Kalau di kira akak dah 5 tahun la berblog. Wah! lama tu.. Rasanya kalau di bandingkan dengan otai-otai blogger yang lain.. Blog akak lagi tua kot.. Tua saja je tapi ? Xde pun orang yang tau.. Isk3.. Tu la silapnya.. Akak start serius blogging ni dalam 2011 kot. Kalau tengok kat archive boleh nampak tahun ni bnyak jugak la entry akak buat.. Hehehhe..

Pastu slow sket.. pastu naik balik.. Huhuhuhu..
Macamana yer nak maintance kerajinan untuk pos entry ni?
Ada sesapa boleh kasi tips x? Hehehe

Akhirnya selepas 5 tahun berblog.
Akak ada buat beberapa lagi blog. Antaranya:-


Blogshop untuk akak berniaga. Kat dalam ni banyak barangan sophie paris la. ada sikit-sikit barangan Shaklee. Dan akan datang mungkin produk Jamu Susuk Dara (JSD) plak.. Hehehehe

Jemput yer cuci mata kat blogshop akak ni.. 


Blog ni akak buat istimewa untuk anak akak yang sorang tu.. Nor Damia Irdina. Cadangannya, saja suka-suka je. Bila dia dah boleh membaca ngan menaip nanti boleh la akak wariskan blog ni pada dia.. Heheheh..


Blog ni akak buat khas untuk produk Sophie Paris. 

Itu je lah beberapa blog yang telah akak buat setelah 5 tahun menceburi dalam bidang ini.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...