Wednesday, August 21, 2013

SOPHIE PARIS LIPSTICK Give Away!


Sapa nak hadiah? Sapa nak hadiah? Hehehe...

Segmen GA datang lagi! Yay!! 

Kali ni akak nak bagi 5 lipstick (untuk 5 pemenang la yer.. Macam sebelum-sebelum ni.. Pemenang di pilih secara random..) 

Syarat-syarat:-

1. Umur 18 tahun ke atas
2. Ada valid blog
3. Ada valid email
4. Warga negara Malaysia sahaja

Untuk join GA ni mudah jer.. Ikut cara yang akak bagi kat bawah tu.

1) Buat entry tajuk "SOPHIE PARIS LIPSTICK Give Away!"
2) Copy-paste gambar promo akak tu kat blog masing-masing.
3) Backlink ke entry ni balik yer
4) Comment url blog anda kat bawah ni
5) Send email kat akak subject "SOPHIE PARIS LIPSTICK Give Away" lengkap dengan nama penuh, alamat, no ic dan no phone ke shuhaida767@gmail.com
6) Follow 2 blog ni:-

TARIKH TUTUP SEGMEN 1/9/2013
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...