Friday, August 30, 2013

Isk! Macamana aku boleh lupa?


Agaknya macamni la rupa muka akak waktu tadi..
Tapi sekarang dah comey balik dah.. Hehehhe..
Perasan..

Apa ke hal nya pagi-pagi lagi dah marah-marah ni?
Ye la.. Nape x marahnya?

Semalam check balance akaun sekian-sekian-sekian.
Hari tup... Tingal sekian-sekian-sekian jer..

Isk.. Kemana pulak hilangnya duit aku sekian-sekian-sekian ni?
Check punya check.. zasss.... dah tau dah... Check tarikh pulak..
Isk! Macamana aku boleh lupa ni?

Ala.. Xpasal-pasal derma duit kat orang buta-buta jer..
Kalau kita derma kat orang susah ni xde la ralat sangat..
Tapi, derma kat orang yang dah senang ni..
Makin kaya lah dorang yer x..

Oklah.. Akak xnak membebel panjang-panjang pagi-pagi ni.

MORAL OF THE STORY: Kalau nak ambil takaful ke insurance ke fikir dan check dulu betul-betul. Jangan nak pakai setuju je. Lagi satu! No kad debit yg kat depan ngan kat belakang tu jangan bagi sebarang tau. Orang boleh curik duit kita dengan guna no tu je tau.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...