Wednesday, March 20, 2013

1st Day Masuk Keje

Rasa kekok gile bila nak p keje hari ni. Rasa macam baru mula nak masuk keje pun ada gak. Berdebar-debar. Dalam otak dok fikir sapa la yang ada kat opis ni.. Maklumla kitaorang ni jarang2 p opis. Lebih banyak masa keje di habiskan di tempat client je.. Mintak-mintak gak ada beberapa kerat org yang aku kenal kat sana nnt. Huhuhu

Macam biasa, aku masuk lambat sket. Dekat pukul9.30 baru masuk.
Xde issue sbb aku x kena punchcard. Tu la yang bestnya keje kat sini. Hehehhe... Masuk2 je..
"Wei.. Sue dah balik la.."
Bnyak gak la sesi temubual yang berlaku tadi..
Layankan je..
Yang paling best diorg ada buat sket collection untuk beli hadiah untuk Damia.

TQ SO MUCH YER KORANG!!!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...