Thursday, July 18, 2013

Hampir 3 bulan menceburi diri dalam business Sophie Paris akhirnya....

Setelah hampir 3 bulan menceburkan diri dalam business Sophie Paris ni. Akhirnya dapat jugak akak memiliki name card sendiri. Hehehe.. Ayat atas tu buat suspen je kan? Mesti ramai yang ingat akak nak umumkan apa yer? Maaf yer kalau tersaspenkan anda..

Ok.. Kita tengok jap design name card ni..





Haa.. lawa x?
Femes Designer 2b yang buat nih.. Hehehe.. TQs to my beloved sisters yang sanggup designed name card akak ni yer.. Ada sesapa yang nak buat name card jugak? Boleh - boleh..

Di persilakan send details dan contoh design name card yang anda suka ke email akak shuhaida767@gmail.com.

Harga? rm60 = 300 keping = 3 kotak termasuk cas pos.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...