Tuesday, July 16, 2013

Jalan-Jalan ke Sophie Paris Malaysia

Dah lama akak x bawa pembaca pergi makan angin kan?
Last akak bawa makan angin dulu tahun lepas. 
Kita pergi Kemboja. Boleh klik sini untuk baca entry tu.

Ok.. Hari ni akak nak bawa jalan tempat dekat-dekat jer..
Hehehe.. Alah.. xyah berjalan jauh sangat bulan-bulan puasa ni..

Tempat yang akak nak bawak ni mesti jadi tempat feveret gegurls semua..
Tempat apa yer?

Ni pandangan dalam.
Cantik x?

Ni la Headquaters Sophie Paris Malaysia.
Ni pulak pandangan dari luar.


Decoration butik nampak exclusive. Dalam hati mesti cakap.. 
Wah.. mesti mahal harga barangan kat butik ni? 

Hehehe.. Xde lah.. Harga dia biasa-biasa jer.. Semua mampu milik..
Butik ni terletak di alamat berikut:-

C-01, PJX-HM Shah Tower,
No.16A, Persiaran Barat,
46050 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Boleh la bawak mak, abah, kakak, adik dan saudara mara shopping barang raya kat sini nnt.. Hehehe

Tu untuk sesapa yang dekat.. boleh p terus ke butik.. untuk yang jauh tu macamana?
Jangan risau..

Shopping jer kat blog akak.. shuhaidashop.blogspot.com
Barang-barang kat blog akak memang 100% di ambil dari sana tau..
Xde barang-barang tepi jalan ni yer adik-adik..

Untuk sesapa yang nak harga lagi murah?
Boleh-boleh.. Sophie Paris memberi diskaun 20% kepada ahlinya.
Macamana nak register ahli?

Boleh klik terus kat link bawah ni yer.. >> www.sophiepariscloset.com/shuhaida <<

Pendaftaran hanya RM15 seumur hidup. 

Ada pertanyaan? Sila SMS/Whatsup/Email akak di 0142685184 / shuhaida767@gmail.com





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...