Saturday, December 3, 2011

Jom kita share profile PING BUSUK

Aku xde keje pagi2 ni.
Saja la aku nak testing.
Aku bukak google.
Aku saja2 search "s"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..

Aku tambah lagi "h"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..

Aku tambah lagi "u"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..

Aku tambah lagi "h"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..

Aku tambah lagi "a"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..

Aku tambah lagi "i"
Pastu aku tengok apa list perkataan yang kuar..
Sekarang ni aku nampak nama aku kat no 3

Aku pun klik la nama perkataan "shuhaida" tu..
Xsangka aku.. Ramai gak yang guna nama dia..
Dalam banyak2 list website tu.
List yang kat no 7 tu je la yang berkenaan ngan diri aku.. Hehehe.. Seb baik ada gak..







Ni la page tu.








Nak tgk gak?
http://busuk.org/ping/user/1022870962




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...