Friday, December 9, 2011

Korang pernah x rasa apa yang aku rasa ni?



Makin hari, makin xde mood dah aku nak keje.
Hari2 stress je memanjang.
Adoi!
Boleh jadi gile aku nnt.
Kalau korang jadi aku apa korang buat ek?

Agaknya sebab aku dah boring ngan kerja aku sekarang ke?
Maklumla dah nak masuk 3 tahun aku stay kat situ..
Kalau la nak tukar kerjaya..
Aku nak jadi apa plak?


Klik sini sebab Santa Clause nak bg iPhone 4s
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...