Monday, November 3, 2014

SCAMMER - Siti Nurain Binti Adam

Assalamualaikum..



JENAYAH CYBER! !!!!! BEWARE!!!
SUDA 20K LEBIH BERJAYA DITIPU...
Serious budak ni masih aktif menipu.... dia guna pelbagai fake fb utk menipu...tp acc mbb dia ttp menggunakan ACC SITI NURAIN BT ADAM. ...
Nama:- SITI NURAIN BINTI ADAM
No Acc Maybank : 154044835918

Boleh rujuk group fb : kutu ems aina comel

Sebelum ni tak tergerak hati untuk buat entry pasal scammer atau penipuan di internet ni..
Tapi bila dah terkena kat housemate rasanya kena share kot pasal ni.. Hari tu share kat facebook jer.. Share kat facebook bape kerat sangat lah yang boleh tahu kan.. Tapi.. Kalau kita buat entry macamni.. Mungkin boleh jadi viral.. Bukan niat untuk buruk-burukkan dia, sekadar untuk perkongsian supaya tak de orang yang kena..


Please refer entry ni.. Cara nak kesan / detect Scammer online

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...