Thursday, June 27, 2013

Product Review - Sophie Magic Cream

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada anda semua.

Produk review of the week.

Apakah benda ni yer?
Ni la Sophie Magic Pink Cream.(boleh rujuk kat katalog kat bawah tu kat page 113)

Kita zoom sket produk ni


Untuk apa produk ni? 
Ia diguna sebagai blusher/pemerah pipi dan boleh juga di gunakan sebagai lip tint.

Cara pemakaian?
Dot kan sket krim tu kat pipi pastu gosok pelan2.
Tadaaa... pipi anda akan bertukar ke warna yang pink-pink. Comey!!
Sophie Magic Pink ni bahaya x?
X. sebab dia buat mengunakan extract tumbuhan.

Hanya rm7.50 sahaja.

Berminat?
SMS/Whatsup/Email order anda ke 0142685184/shuhaida767@gmail.com

---------------------------

Ni entry nak ajak anda2 semua bershopping di kedai saya di www.facebook.com/DeSistersCorner
Jangan lupa LIKE sekali yer..

Kalau sesapa x puas nak tengok gambar kat dalam tu.
Meh sini. Kita tengok katalog secara online.
Lebih beratus-ratus pilihan dari hujung rambut sampai hujung kaki ada. Hehehe
Harga pulak sangat-sangat2 berpatutan.
Range harga dari serendah RM7.50 - RM200




Kepada sesapa yang register sebagai ahli.
Boleh dapat diskaun 20% dari harga katalog.
Sebagai contoh kalau harga barang tu Rm50.
Ahli dapat harga rm40 je la.
Hehehe... Faham kan?

OK... Jangan malu shopping kat kedai akak yer..
Apa pape nak tnya boleh SMS/Whatsup/Email kat 0142685184/shuhaida767@gmail.com

SELAMAT BERSHOPPING!

  Sesapa nak cari income tambahan untuk jadi dropship     
    boleh baca kat SINI
  Sesapa join GA untuk menang FREE MEMBERSHIP SOPHIE
    PARIS boleh baca kat SINI
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...