Friday, June 14, 2013

Tips Buat Duit Dengan SOPHIE

Baru - baru ni masa pergi beli barang kat HQ SOPHIE, ada la borak dengan sorang pemilik bc kat seri kembangan. Dia pun sempat la share sikit tips macamana dia menjalankan bisnes sophie ni.

Tips dia senang je.
Asal jumpa je sesapa(selalunya org yang dah bekerja) dia akan ajak join sophie. Selalunya orng yg dah bekerja ni mempunyai kuasa beli yang kuat.
Ajak je dulu org join. Klu dorg x beli hari ni. Mungkin dorg akan beli esok. Klu x beli esok mungkin dorg akan beli lusa, minggu depan, bulan depan, tahun depan dan lain-lain. Cuma kita yang nak berjaya ni jangan cepat give up.

Terima kasih atas tips yang di kongsikan ni yer..
Insyaallah, kalau ada rezeki kita jumpa lagi.
Mana la nak tau sebagai pemilik bc kat kedah plak kan?
Hehehe... berangan!
Xpe! Hidup mesti kena ada angan2 dan cita2!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...