Thursday, November 10, 2011

MENGHITUNG HARI #4 - Tarikh kenduri =D

Di kesempatan balik kampung hari tu, sempat jugak la adakan famili meeting untuk decide tarikh kenduri kawin aku tahun depan. Exited ada, Susah hati pun ada ni. Haish!!

Keputusan dari meeting tersebut:- 


Tarikh kenduri rumah aku:- 10-03-2012 (Sabtu)
Tarikh kenduri rumah dia:-  11-03-2012 (Ahad)


Biar betul!
Lagi 4 bulan je. 
Aku baru tempah baju je. Lain2 sume belum buat lagi. Plan pun belum lagi.. Adoyaii!!


Akad nikah kat masjid hari yang sama ngan kenduri. Mungkin sibuk sket. Tapi save budget. Xyah nak buat kenduri 2-3x. Yer x? Aku kalau boleh memang nak save budget!

Duit ooo duit.. Mana kau duit? Aku dah nak kawen nih! 


Kalendar dan cuti sekolah 2012
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...