Tuesday, November 29, 2011

MENGHITUNG HARI #5 - Wedding gown!

Dah lama aku x update blog kan?
Huhuhuhu.. Busy sket la sekarang.
Lagi pun aku xbape nak ada idea skrg.

Sementara dok menunggu user buat testing ni.
Pekata korang pun layan gak angan2 mek jenin aku ni k..

Teringin gak aku nak pakai wedding gown cenggini bila kawin nnt..
Hehehehe... Aku dah siap usha ni kat mudah.my.. Harga dia boleh tahan..



Cute kan?
Hehehe.. Xtau la kalau aku pakai cute ke x..

Teringinnya nak pakai gown cenggini..
Mak aku cakap boleh pakai.. Tapi kena tutup aurat la..
Corset yang jenis tangan panjang pun dah ada jual sekarang kan?
Ermm... tengok lah nnt...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...