Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Mesti ramai yang xnak lepas peluang untuk buat sesuatu yang best pada hari ni. Nak nikah, Nak kawin, Nak dating, Nak bawa anak jalan-jalan, Nak pergi honeymoon dan bla bla bla.. Maklum la tarikh hari ni kan cantik.. 12.12.12.

Kalau dulu masa belum kawin ada gak berangan nak buat kenduri pada tarikh yang best cam 10.10.10, 11.11.11 atau 12.12.12. Hehehehe.. Tapi nampaknya x kesampaian.. Xkisah la tarikh apa pun kan. Asalkan kita bahagia sudah ^^

Apa plan hari ni?
Nampaknya xde plan pape special pun. Maklumla husband jauh.. P checkup hari ni pun sorang-sorang je.. Huhuhuhu.. Sabar lah wahai hati..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...