Saturday, December 15, 2012

Jom Makan Durian Plus

 (Gambar ikhsan google. Sengaja letak gambar yg x cantik sgt utk mengelakkan terliur.. hahaha)

Awal-awal pagi tadi dapat SMS dari sorang member bagitau pasal Pesta durian kat Sungai Buluh.
Bayar sorang RM12 je. Pastu boleh makan sepuasnya. Tapi xbgtau la plak boleh makan sampai pukul berapa. Macamana nak p? Aku dah balik Melaka la. Sila refer sini untuk maklumat lanjut kepada sesapa yang berminat. http://www.sinarharian.com.my/semasa/pesta-durian-jom-makan-durian-plus-sabtu-dan-ahad-ini-1.111893?localLinksEnabled=false

Wah.. bestnya boleh makan macam-macam.
Aku dulu xla hantu durian(nama lain untuk kaki durian) sangat. Tapi xtau la nape sejak akhir-akhir ni pantang dengar durian je mesti terliur. Kalau makan lak setakat 2-3 biji sekali makan tu mmg xrasa pape la.
Kalau boleh hari-hari nak makan durian..

Aku lambat tau pasal Pesta makan durian ni. Kalau la dapat tau lebih awal mesti kena arrange date untuk pergi gak.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...