Friday, December 21, 2012

Bila papa shopping baju baby

Aku selalu merungut kat husband baju baby belum cukup. Baru je ada 5 pasang, Dia ajak aku p shopping. Aku cakap aku malas. Xlarat nak jalan. Aku dah x boleh jalan jauh sekarang, Kalau jalan lama je betis akan tegang ngan lenguh2. Pastu kat bahagian ari-ari ni rasa cam tegang n sakit je. Lagipun doktor pun nasihatkan supaya x banyak berjalan. Rehat je kat rumah.

Tiba2 malam tu dia bawa balik beg plastik besar. Kira punya kira dekat 20 pasang baju dia beli. Pandai gak dia beli baju. Walaupun x branded. Dia kata buat apa branded2 baby cepat besar. Kejap je dia pakai baju tu. Dengar je apa yg dia cakap....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...