Tuesday, December 25, 2012

Merry Christmas

Aku masih kat wad yang boring ni. Hari-hari ada je yang kuar masuk. Tapi kau ni xtau lagi bila la boleh kuar. Next scan 1.1.2013 ni. Kalau uri x naik gak doktor akan bagi tarikh operation. Cuti incik husband pun dah nak habis sampai 30hb ni je. Xtau la dia nak tambah ke x. Kalau dia xde boring la aku sebab dia je hari2 yang setia datang menjenguk aku yang banyak karenah ni..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...