Thursday, August 18, 2011

BEACOLUX Vs CHARCOAL





VS





2-3 hari ni system penghadaman aku asyik xbape sihat je.
Hari tu sembelit. Sebab tu aku ada buat post pasal sembelit kat SINI.
Lepas tu aku ada p farmasi. Cari ubat sembelit la.
Dia pun rekemenkan aku dengan ubat ni. BEACOLUX.
Memang bagus. Malam tu aku makan pagi tu dah terasa nikmatnya.
Hehehehe.. Mula2 aku pun gembira la. Sebab masalah penghadaman aku ni dah settle.

Tapi, rupa-rupanya x,

Masalah sebaliknya pulak jadi.
Bayangkan, tiap2 kali aku p toilet je mst akan ter.....
Uish... ini serious sudah!
Seb baik la kat rumah aku ada ubat ni. CHARCOAL.
Harap, hari ni masalah penghadaman aku akan SETTLE..
Hahahha..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...