Monday, August 22, 2011

Minggu terakhir di Kuala Lumpur...

Excited tau x korang aku nak meninggalkan KL nih..
Nak balik Sungai Petani sana tu..
Sapa nak ikut?
Jom kita balik Kedah!
Korang cuti lama x?
Aku cuti start 26hb ni sampai 5hb
Syoknya cuti..
Aku dah xlarat nak perah otak kat opis ni dah.
PENAT!!!

Ada member2 aku tnya hang x shopping ka?
Kuaq loqat Kedah la plak.. Xpa la kan?
Excited kata kan..
Hehehehe
Smbung balik cqita tadi,
Opis hang kan kat Masjid Jamek mesti best kan shopping sana?
Aku bgtau apa kat mmba aku tadi?
Aku x shopping la oi.. Malas aku nak shopping sakan nih..
Nnt beg aku berat sapa nak tolong angkat kat aku?
Hang xpa la, ada laki.
Betol x?
Dah tu, xkan x shopping langsung kot?
X aihhh... Aku dah start shopping raya dari awl tahun hr tu lagi..
Heheheh.. Besa la aku.. Aku x suka sesak2 nih..

Balik raya nnt aku bawa beg laptop aku ngan beg kuih raya aku buat sendiri je.. 3 jenis kuih nih... Bangga gile.. Boleh buat kuih raya sendiri. Walaupun x bape nak cantik mcam kuih yang kat luar sana tu.. Mak tunggu cek balik na.. Xyah nak masak banyak2 tau.
Nk soh mak masak Ikan Terubuk Bakar je..
Hehehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...