Thursday, August 11, 2011

Photoshop Tutorial - Create blog header

Hari ni aku research camne nak buat blog header guna Photoshop.
Aku dapat tutorial yang cambest kat sini :



Dari blog ni dia suruh aku download beberapa jenis brush:




Lepas download aku kena install brush ni ke dalam photoshop.
Klik sini untuk tau cara install brush dalam photoshop.
Aku download je la dulu, malam ni kalau aku rajin try test kat rumah.
Tengok sekali pandang mcam senang je nak ikut tutorial nih.
Tapi xtau la bila 2x, 3x pandang jadi susah ke kan?
Lagipun Photoshop dia sama ngan version yang aku ada.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...