Friday, August 12, 2011

FRIDAY FEVER!!! Demam Photoshop melanda..

Hari ni rajin surf cari font, brushes ngan action untuk photoshop.
Sesapa berminat ni antara link yang aku jupa la.

1. http://brusheezy.com
Website ni yang aku jupa masa search brushes. Banyak yang boleh download free. Ada gak yang kena bayar. Action pun ada jugak. Pandai2 pilih ok!

2. http://refont.com
Website ni untuk font. Banyak gile font dia. Penat aku pilih. Action pun ada jugak. Tp aku rasa website yg atas tu lagi best.

3. http://night-fate.deviantart.com
Budak ni aku jupa masa dok search pasal actions. Mmg cantik2 action yang dia buat. Korang boleh download action yang dia buat jugak kat website ni.

Sekian, terima kasih.
Selamat bercuti semua.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...