Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER






Xde keje hari ni. Aku join je la segmen ni. Sesapa nak join boleh klik gambar kat atas tu. Tarikh Tutup sampai pkl 5 petang ni je k.

Untuk join kita kena cite sket pasal blog kita ni:-

Aku start buat blog May 2008.  Dekat 3 tahun la kan? Memang lama. Tapi mula2 dulu tu aku buat je. X aktif pun. Agaknya kalau aku start sktif 3 tahun lepas dah bape bnyak follower yang aku dapat kan? Hehehehe..

Aku baru jer 2-3 bulan ni aktif blogging. Aku letak nama blog aku shuhaida's blog. Kat blog ni aku tulis macam2 xkira la luahan perasan ke, tip masak ke, tip kesihatan ke,  source code project aku pun ada gak sket kalau korang sempat godek. Sebab tu trade mark blog ni "Blog yang fleksibel dan serba boleh" yer x?

Idola aku buat masa sekarang ni abg ben & redmummy.



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...