Friday, October 14, 2011

I Love You Like A Love Song


Tengah hari tadi, masa tengah iron baju, pasang TV. Oleh sebab xde cite best. Aku pasang Channel MTV je la. Sementara tunggu iron nak panas, p makan ayam goreng kat dapur jap.
Sekali dengar lagu ni, terus kepala otak aku berfikir..."Isk... cam kenal je suara ni!"
Dengan ayam goreng penuh dalam mulut pergi jeling jap kat TV tu.
Aku senyum.. Hati aku cakap.. "Dah dah cakap tadi.. budak ni.."




Selena Gomez.. Budak ni memang cute. Dulu aku pernah dengar cite yang dia ni bercinta ngan Justin Bieber. Xtau la betul ke x. Gossip artis ni aku kurang sket.
Tapi lagu ni memang best. Aku suka lagu ni.
Korang nak dengar p la search sendirik ek..
Cari je kat youtube atau download kat 4shared.

Aku nak paste lirik dia je kat sini.
Hehehehe.. Aku kalau minat 1-1 lagu ni. Aku akan cari lirik dia. Selagi x cari aku x senang duduk.

"Love You Like A Love Song"

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 1]
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 2]
Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are... And I want you to know baby
 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...