Sunday, October 16, 2011

Segmen Eida Arina : Jom Berkenalan Blogger 1 Malaysia.

Meh kita join segmen lagi!
Kali ni segmen dari Cik Eida Arina plak.
Klik banner tu kalau korang nak join.

Dalam segmen ni dia nak kita ceritakan pasal:-




Nama Panjang/Pendek Saya: Nor Shuhaida Binti Subri / Sue

Tarikh Lahir Saya: 07.06.1984 (Umo tahun depan dah 28 lah. Masih SINGLE but NOT AVAILABLE.. Hehehhe). Sporting x aku? Selalunya girls ni sensitif sket nak cite pasal umo nih.. Hahaha.. Xtau la nape yang sensitif sangat!


Saya Belajar di Sekolah/Universiti :
Sy dah habis study dah. Study sampai degree je. Dah xde duit nak sambung Master + malas jugak. Sekarang bekerja di sektor swasta di sebuah company di KL dalam bidang IT(Cewah! Ayat.. Skemanya..) .


Nama Blog Saya : Shuhaida's Blog. Best x korang nama blog sy?. Blog ni dah lama dah buat. Tapi x aktif sngat. Baru 2-3 bulan lepas jer sy aktif. Blog ni sy letak trade mark dia sebagai "Blog yang fleksibel dan serba boleh.". Aku letak camtu sebab aku suka post macam2 kat blog ni. Aku x fokus kat 1 benda je. Apa je yg terlintas kat kepala n aku rasa nak nak post aku post.


Follower Blog Semasa Saya : Sekarang pukul l7.09AM. Follower aku ada 111 orang

Blogger Otai yang Saya Minat Gilerz :
benashaari.com

Harapan dari Saya :
Sy harap blog sy yang x seberapa ni akan terus di minati dan di baca oleh blogger2 lain kat sana tu. Harap jugak follower sy bertambah dari hari ke hari.. Hehehehe.


Sekian maceh =D


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...