Friday, October 7, 2011

Tips tukar background images blog yang paling mudah

Tips ni untuk sesapa yang guna template mcm aku je la.
Nama template tu "Picture Window"
Yang kaler biru tu.. hehehe
Kat template lain aku belum test lagi.

Yang ni background lama aku:-



Yang ni pulak background baru aku:-



Sesapa yang nak tukar image boleh refer gambar kat bawah ni:-



Pastikan gambar yang korang letak tu saiz dia 1704 x 862 jer. Kalau x nnt x lawa la backgroud image korang.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...