Wednesday, October 26, 2011

Segmen jom cite gambar paling kelakar!

Pagi2 ni timbul lak idea nak try buat segmen sendiri. Asyik join segmen member je kan. Apa salahnya nak try buat segmen sendiri. Terbit lah idea ni dah yang dah bape hari terpendam dalam hati tapi di simpan sebab ketiadaan masa di sebabkan busy kerja yang tahap maksimas tu.. Cewah! Ayat..

Korang ada x gambar kalau korang tengok jer mesti tergelak?
Haa.. Kalau ada gambar tu la yang aku nak.. hehehe

Ni gambar yang buat aku gelak x benti bila tengok.


Aku yang pakai baju belang2  pink + hitam + putih tu.
Gambar ni di ambik oleh seorang member kitaorg yang baru berjinak2 nak jadi photographer.
Dia teringin sangat nak tangkap gambar model yang tengah melompat.
Yang jadi mangnya kitaorang la..
Huh! Penat oi! Cuba tengok tu.. Macam orang senam robik pun ada, macam hantu pocong pun ada.. Hahaha.. Kelakar x? Tu gambar aku..  Aku nak tengok gak gambar korang k.

Syarat2 untuk join segmen ni senang je:-
1. Follow blog ni (X paksa)
2. Letak tajuk "Segmen jom cite gambar paling kelakar!"
3. Letak gambar yang korang nak cite tu. Korang mesti ada dalam gambar tu.
4. Cite sket pasal gambar tu
5. Letak comment kat entry ni supaya aku boleh baca post korang k!
6. Tarikh tutup sampai pkl6 pagi esok je k

Tu je. Senang kan?


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...