Tuesday, October 11, 2011

タンブリング



Ni tajuk feveret drama jepun yang baru aku habis tengok semalam.
Tajuk dia dalam bahasa omputih "TUMBLING".
Bahasa Jepun dia cam kat atas tu la. Tapi xtau la plak camne nak sebut.
Drama ni panjang dia 11 episod je.
Aku habiskan masa 2 hari untuk tengok keseluruhan drama tu. hehehehe




Sebenarnya cite ni dah lama ada kat dalam laptop aku ni.
Tapi cam x bape minat nak tengok.
Mungkin sebab aku ingat sukan gynastik lelaki ni untuk lelaki yang ala ala awww kot..
Hehehehe

Sekali aku tengok cite ni best pulak..
Tambah2 kat si Wataru nih.. Suka watak dia dlm drama ni.
Kiyama pun cute jugak..
Nak tengok sinopsis drama ni klik sini Sinopsis Tumbling
Sapa nak download cite aku xtau kat mana nak carik..
Maaf yer..

Lagu tema dia plak dari group ni Honey L Days
Aku xtau gak apa tajuk lagu tu.
Ntah ni kot tajuk lagu tu
タンブリング「まなざし」">タンブリング「まなざし」
Xtau nak sebut camne.
Tapi best!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...