Sunday, October 23, 2011

SAKIT Oi... SAKIT!!!

 (Gambar hiasan untuk hilangkan tensen)

Miggu lepas aku ada join 2 segmen ni. Segmen untuk tambahkan follower. Best tu memang best. Tapi sakit pun sakit gak. Sakit apa nya? Sakit mata, pening kepala.. Uish.. Tensen Ooo nak terjah sume blog tu.. Kalau blog yang cantik tu ok la.. Aman je bila kita p sana. Time dapat blog yang mak aii.. ohsem gile2 tu.. wah.. tahan je la.. mana xnya.. dengan warnanya... dengan tulisannya .. aduh.. tensen..

Kepada sesapa yang nak join segmen tambah follower tu diharapkan kemas berpada2 la sket blog korang tu. Button follow tu kalau boleh letak kat tempat yang senang nak nmpak. Korang nak orang follow blog korang tapi button tu letak tempat tersorok.

1 lagi benda yang aku nak tegur. Tulisan tu. Kalau boleh besarkan la sket saiz dia tu. Bukan sume orang yang mata dia ok. Orang yg rabun cam aku ni susah sket kalau nak baca tulisan kecik2 nih.. Tu je la kot yang aku nak membebel kali ni. Sekian. Maceh..




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...